Wersja demonstracyjna

Prosimy nie składać zamówień w tym systemie

Dziękujemy

 

<>

Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR

Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR

Obcinak boczny polerowany o zwiekszonym przelozeniu 180mm chwyt 2-komponent. FOR

Kod produktu:43309136

Cena brutto174,85 PLN

Opis produktu

Szczypce tnące boczne o zwiększonym przełożeniu ze stali chromowo-wanadowej, główka polerowana, rękojeści z nakładkami z wielokomponentowego tworzywa sztucznego

• DIN ISO 5749

Uwaga: mniejszy nakład siły w porównaniu ze standardowymi szczypcami tnącymi bocznymi o tej samej długości.
WGNr.968
Długość180
Zakres cięcia Ø drutu średnio twardego3,8
Zakres cięcia Ø drutu twardego2,7
Zakres cięcia Ø drutu fortepianowego2,2

Kontakt

bok@fachhandel.pl
790 319 963

Pytanie? Napisz!

Niniejsza Polityka dotyczy plików "cookies"

Co to są pliki "cookies"?

Poprzez pliki "cookies" należy rozumieć dane informatyczne, małe pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do zapisu ustawień stron internetowych.

Do czego używane są pliki "cookies"

Pliki te umożliwiają zidentyfikować urządzenie użytkownika i dostosować stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji.

Czy pliki "cookies" zawierają nasze dane osobowe?

Dane osobowe nie są przechowywane w tych plikach i nie można dzięki nim identyfikować osób.

Usuwanie plików "cookies"!

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików "cookies" na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w zależności od używanego oprogramowania.

Ograniczenie stosowania plików "cookies", może wpłynąć niekorzystnie na działanie system internetowego.