Wersja demonstracyjna

Prosimy nie składać zamówień w tym systemie

Dziękujemy

 

<>

Oselka 98x69x26mm FORUM

Oselka 98x69x26mm FORUM Oselka 98x69x26mm FORUM Oselka 98x69x26mm FORUM

Oselka 98x69x26mm FORUM

Kod produktu:34530010

Cena brutto9,10 PLN

Opis produktu

Gąbka ścierna

Porównanie ziarnistości

Szlifowanie jest delikatniejsze w porównaniu do szlifowania za pomocą papieru ściernego lub płótna ściernego. Niewielkie odpadanie ziarna jest naturalne. Elementy obrabiane, a przede wszystkim powierzchnie wrażliwe, należy oczyścić po szlifowaniu.

Ziarnistość materiałów ściernych FORMAT na podkładzie piankowym
1. ziarnistość: 36, gruboziarniste
2. ziarnistość: 60, średnioziarniste
3. ziarnistość: 100, drobnoziarniste

odpowiada ziarnistości przy szlifowaniu za pomocą papieru ściernego
1. ziarnistość: 80
2. ziarnistość: 150
3. ziarnistość: 220



• korund
• na podkładzie piankowym
• 98 x 69 x 26 mm
• do szlifowania drewna, pomiędzy nakładaniem kolejnych powłok lakierniczych i tworzyw sztucznych

WGNr.926
ZiarnistośćGruboziarnista/średnioziarnista 30/60
Tworzywo sztuczne wzmacniane włóknem szklanymzalecane
Drewnozalecane
Lakierzalecane

Kontakt

bok@fachhandel.pl
790 319 963

Pytanie? Napisz!

Niniejsza Polityka dotyczy plików "cookies"

Co to są pliki "cookies"?

Poprzez pliki "cookies" należy rozumieć dane informatyczne, małe pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do zapisu ustawień stron internetowych.

Do czego używane są pliki "cookies"

Pliki te umożliwiają zidentyfikować urządzenie użytkownika i dostosować stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji.

Czy pliki "cookies" zawierają nasze dane osobowe?

Dane osobowe nie są przechowywane w tych plikach i nie można dzięki nim identyfikować osób.

Usuwanie plików "cookies"!

Standardowo oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie dopuszcza umieszczanie plików "cookies" na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w zależności od używanego oprogramowania.

Ograniczenie stosowania plików "cookies", może wpłynąć niekorzystnie na działanie system internetowego.